Revolution
Single, :')
Wednesday 07:54

Sejujurnya kita cakap, now kita single. Dah lebih seminggu kita nangis. Kita penat, lepastu kita seksa diri kita sendiri. Hmmmm, sampai bilaa? Hidup kena move on. Tapi kita tak boleh. Kita memang sayang Edry tu. Takkan pernah lupa dia. Hari hari ingat dia. Sebut nama dia. Bila difikir fikir balik. Dia pun buat benda yang sama ke? Kita rasa tak. Dia chill je. Rileks. Tak kisah hilang kita. Bukan hilang nyawa pun kan? Kita tak penting lah bagiii dia. Tahun depan kita ada exam. Last Pmr Candidates. Kita nak dapat result yang okay. Kalau kita terus terus jadi macam ni, semua ni akan gangu kita. Selain Edry. Serious kita cakap. Kita takkan couple lagi. Kita single bukan bermakna kita tak sayang dia. Die always dalam hati kita. Takde orang lain dah. Kita ni bukan senang nak move on. Kan kita cakap, kita ni susah nak bercouple. Sekali couple akan tahan lama. Edry yang paling lama kita couple. Tapi.................Mybe dah takde jodoh. And, sekali kita single. Akan lama sangat sangat single tau. Now, kita dah lain. Kita dah cakap sendiri, kita takkan couple selain dengan orang yang kita sayang sangat ni. I hope................. Apa eak? Hahaha, kita harap, Edry dengan kita akan couple balik. Hmm, tapi kalau tak. Kita kena terimaa jelah. Nasib kita ah. Banyak sangat memories kita dengan dia. Macam mana nak lupakan macam tu jeee? Slow slow kita kena move on jugak. Kita takkan lupa semua tu! I promise that :) Sayang kita dekat dia tak pernah berubah. Walaupun dah jadi macam ni. Kita redha. Okay, tuu je story untuk todayy... 

-Bye, Assalamualaikum-



OLDERNEWER